Vårklargjøring

Vårklargjøring innebærer oppstart med vann på klokker (på land) med funksjonskontroll av motor/eventuelt drev, etter vinterlagringen.  Dette for å forsikre seg om at alt fungerer som det skal etter vinteren, før båten leveres tilbake til eieren om våren. 

Vinteren er en hard tid for båtmotorer som ikke er i bruk, og feil som måtte finnes ved levering, og som eventuelt ikke oppdages av oss under konserveringen, har en tendens til å forsterke seg gjennom vinteren.  Vi oppdager bl.a. startere som kan ha ”satt seg” gjennom vinteren. 

Kunder som velger å ikke bestille vårklargjøring tar i mot båten og dens funksjoner på eget ansvar.  Det er vanskelig for oss å teste instrumenter på land, da dette krever kjøring i vann over tid.  Vi kan i slike tilfeller utføre:

Prøvekjøring på vannet i Åbogen: Dette gjøres på forespørsel, og faktureres etter timer.  Dette kommer alltid som et tillegg ved reparasjoner på gir/drev/motor, og innstallasjoner med skroggjennomføringer under vannlinjen.

Vårklargjøring foretas alltid like før båten skal leveres, pga av vår logistikk.  Hvis det blir oppdaget feil under oppstarten, må kunden derfor regne med at leveringen blir forsinket den tid det tar å skaffe deler og utbedre feilen.

PICT0123 800x600

UtskriftE-post